Menu Sluiten

Blog

JGW Soul Train

Deze video kende ik nog niet… Come here Guitar… Now listen at this! Er staan nog meer nummers van JGW bij Soul Train op Youtube.

Onderstaande afbeeldingen kwam ik ergens op Internet tegen. Ik weet het niet precies meer, maar ik geloof dat wij (Martin, Mark, Werner, Jos en ikzelf) naar concerten in Tilburg en Amsterdam geweest zijn.

Bron: affichemuseum.nl en noorderligt.nu

3 reacties

 1. Mark

  Hey Bert,
  Tilburg klopt, maar ook een keer in Arnhem, daar vlak bij het station. Weet nog wel dat hij ook op parkpop in Den Haag zou komen, daar wilden we ook nog heen, maar net daarvoor overleed hij (op het podium).
  Overigens: Johnny kon beter live spelen dan playbacken…..

  • Bert Mulder

   Dan zijn we er dus drie keer geweest: Arnhem, Tilburg (Noorderligt) en Amsterdam (Paradiso).
   In Amsterdam kwam hij na de pauze via de bezoekersingang de zaal weer binnen, en liep live gitaarspelend vlak langs ons heen, dat was wel gaaf. Het rook wel naar jointjes daar in Paradiso.
   Playback is inderdaad niet zijn sterkste kant, de studio opnames vind ik het beste klinken.

   • Martin

    Dan zal ik het maar even afmaken….
    In Luxor in Arnhem zijn we (ik in ieder geval :)) twee keer geweest, op 24 maart 1987 (toen zat ik in Arnhem op school, ik heb de concertposter hier hangen, de ‘You do me bad so good tour), en later nog een keer, datum onbekend.
    In ieder geval bij 1 van de concerten was Werner, Jos, Bert, Mark en ikzelf aanwezig.

    Op 17/6/1991 zijn we naar Tilburg geweest, ook die poster hangt hier, het was de ‘Tour of Europe 1991, dit was met Bert, Mark en me.

    En vervolgens op 19 april 1996 naar Paradiso, ook die poster hangt hier, dat was met Bert en Jos, Mark was er niet bij volgens mij, die wou mee naar Parkpop, maar kort daarvoor was het over en uit….

    Ik heb hier overigens ook een biografie in boekvorm, als je nog aanvullende facts and figures nodig hebt….

Reacties zijn gesloten.