Menu Sluiten

Top 2000 – 2019

Ondanks mijn gemopper de afgelopen jaren op de Top 2000 (Teveel onbekende nummers, teveel verschrikkelijk onbekende rock-nummers) hadden wij ons dit jaar voorgenomen om toch eens een keer naar het Top 2000 café te gaan. Dus: Op jacht naar kaartjes.

De inschrijving startte afgelopen zaterdag. Vanaf 11:00 uur kon je je aanmelden en een plek reserveren. Ik had de datum in de keuken op de Rabobank kalender geschreven en een alarm op de telefoon geactiveerd maar al die voorzorgsmaatregelen bleken niet nodig: Klokslag 11:00 uur zat ik klaar. De laptop was 100% opgeladen, WiFi vol bereik, de web-pagina in beeld en om 11:01 meteen op F5 gedrukt en geklikt op onze voorkeursdag- en tijd.

Daarka kwam ik in een wachtrij terecht. Na een paar spannende minuten kwam het teleurstellende bericht dat ons gekozen tijdslot al vol zat. Maar er kwam een overzicht waar je een nieuw tijdslot kon kiezen, en waar je ook meteen kon zien of daar nog plaatsen vrij waren.

Het volgende uur geprobeerd … vol.
Snel het volgende uur proberen … ook vol.
Een uur later… bah, daar is nog maar één plaatsje vrij.

Maar gelukkig, zoals je hieronder kunt zien is het toch gelukt!

2 Comments

 1. Martin

  Leuk, hoe lang kun je er blijven, 1 uur?

  Wij hadden afgelopen zaterdag 11.00 uur hetzelfde maar dan voor de zwarte cross!
  Wilden kaartjes voor de zaterdag, maar twee minuten voordat wij aan de beurt waren uitverkocht. Nu hebben we kaarten voor de zondag. Ga ik me ook uitstekend vermaken!

  • Bert Mulder

   We kunnen 1 uur blijven inderdaad. Dus jij zat er zaterdag 11:00 uur ook helemaal klaar voor hahaha!

Reacties zijn gesloten.