Menu Sluiten

Blog

Wordt dit mijn CMS?

Drupal was geruime tijd de CMS omgeving waarmee ik prima mijn website kon beheren. Na Frontpage, DotNetNuke en Guppy ben ik daar in 2009 mee gestart. Eerst met versie 6, daarna bijgewerkt naar 7, en nu vond ik dat het tijd werd voor versie 8. Daar bleken echter zoveel basiszaken uit gesloopt te zijn dat ik wel voor wat anders moest kiezen. Na omzwervingen via Joomla, Contao, Guppy, Tiki Wiki, e107, PHP Fusion, Composr en TYPO3 heb ik uiteindelijk gekozen voor WordPress.

Nu alleen alles nog handmatig terugzetten. De pagina’s, de blog, het forum en het gastenboek. Meteen de boel opschonen, wat wellicht inhoud dat bepaalde content niet of in een andere vorm terugkomt.

Tot slot: Kom regelmatig eens kijken of er weer wat content toegevoegd is, en laat een bericht achter in het gastenboek.

4 reacties

 1. Bert Mulder

  De pagina’s staan voor de helft grotendeels weer online.
  De blog met reacties is compleet en online.
  Het gastenboek is volledig teruggezet.
  Het forum komt later misschien nog terug.

 2. Martin

  Nou nou, je maakt er wel werk van om 9 verschillende CMS’en uit te proberen. Misschien was recenties lezen sneller geweest..:-)

  Het ziet er in ieder geval weer redelijk compleet uit, je zult wel toe zijn aan een vakantie.

 3. Bert Mulder

  Hm, teveel opmaak en tierelantijnen? Of wil ik toch liever een strakkere indeling zonder achtergrondafbeelding? Ik ben er nog niet uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.