Menu Sluiten

Disclaimer

Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, aan de informatie op deze site kunnen echter geen rechten worden ontleend. De uitgever (Bert Mulder, de PA3HJH) stelt zich niet aansprakelijk voor schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden op deze site.

De uitgever behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan wie dan ook mededeling te hoeven doen.

De op de website geplaatste content afkomstig van derden geeft uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. De uitgever is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze reacties.

De uitgever is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Elke schijnbare overeenkomst met personen en/of gebeurtenissen op deze website is onbedoeld en berust op louter toeval.

Heb je bezwaar tegen op deze site geplaatste gegevens dan verzoek ik je dat te melden bij een van de vele discriminatie meldpunten. De betreffende gegevens worden dan na overleg, beoordeling en overweging door de uitgever desgevallend verwijderd van deze site.

De webradio aangeboden op deze site heeft enkel tot doel het ten gehore brengen van oude bandopnames welke fragmenten bevatten van 3-meter piraten te Twello e.o. in de jaren ’80. Tevens wordt deze webradio gebruikt ten behoeve van het testen en inregelen van soundprocessing- en streaming software. Het is dus geen 24/7 webradio station met als doel muziekwerken van artiesten of groepen ten gehore te brengen middels een muziekprogramma.

De uitgever heeft zoveel mogelijk getracht eigen bronnen te gebruiken echter was dat helaas niet altijd mogelijk. Daar waar werken van derden (Internet) gebruikt zijn is zoveel mogelijk getracht de copyrights te respecteren.

Wil je een encrypted e-mailbericht sturen naar contact “at” domeinnaam? Dan heb je mijn Publieke PGP-sleutel nodig. Je kunt deze hier downloaden: https://www.pa3hjh.nl/gpg.asc.

Met deze code kunt u verifiëren of de PGP-sleutel authentiek is: AD47 143E FB4D 2175 9442 07BB 3092 7727 0EA6 63BE.