Disco Action en Twellose Piraten reunie 2013

Hallo ex-etherpiraten en ex-medewerkers van Disco Action.

Op een zaterdagavond in oktober 2006 en november 2008 hebben we een reünie gehouden voor ex-piraten uit Twello en omstreken en ex-medewerkers van Disco Action, ook bekend als "Pniël". Het waren geslaagde avonden, zoals je op de foto's kunt zien.

Het bier en andere drank vloeide rijkelijk, en oude verhalen van vroeger werden weer eens opgehaald. Tijdens die avond was iedereen het wel eens: Dit zouden we vaker moeten doen. Er werd al geopperd om het elke week te doen, maar dat wordt toch een beetje te vaak.

Het is inmiddels weer ruim vier jaar geleden en naar ons idee wordt het nu weer hoog tijd om een gezellig avondje te plannen. We hebben even zitten dubben over de locatie maar hebben besloten dat zo'n happening eigenlijk toch weer in Twello moet plaatsvinden, omdat dit het dorp was waar het zich allemaal afspeelde. Dit is wederom geen officiele reunie, maar gewoon een gezellige avond met wie komt opdagen in de kroeg. De consumpties zijn dan ook weer voor eigen rekening.

Dus: Wie komt er gezellig wat drinken op een terrasje in Twello? Voorkeur voor een datum? Voorkeur voor een lokatie? Laat dan op Mark's blog of op Facebook even een reactie achter.

Laten we zaterdag 18 mei 2013 om 19:30 uur afspreken voor de Waardige Waard in Twello, we zien wel waar we daarna naar toe gaan!

1-3-2013

Reacties