Menu Sluiten

Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

182 berichten.
Michiel Michiel heeft geschreven op 10 oktober 2011 om 21:37:
Hallo Bert Ontzettend leuk je site weer eens te bezoeken. Heb hem weer in de favo's gezet. Mooie tijd was dat toch.............. Ik heb met zeer veel plezier weer gelezen over toen. Die tijd komt niet meer terug. Succes Gr Michiel bij de piratenlijst kwam uit mijn geheugen dit nog bovendrijven... Kingsound frequentie was 104.3 en 107.6 Powerstation ken ik van 105,9 vooral Select Radio 104.1 en Twello fm 93,7 (mozartstraat) JRT 93,7 fm (mozartstraat) en heete delta twello niet eerst eenhoorn ofzoiets?
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Hoi Michiel / Kingsound, bedankt voor je reactie, maar het wordt mij nog niet duidelijk. Zaten Twello FM en JRT dan beide aan de Mozartstraat? Omdat je zegt dat ze beide op de 93.7 zaten? Of was dat allemaal vanuit de studio van Maarten? Ik dacht altijd dat JRT de zendernaam van Wouter R. was. Maar zijn exacte lokatie weet ik niet. En om de kaart bij te werken: Wat was jou lokatie (straatnaam) eigenlijk? Ook aan Mozartstraat toch?
Peter Verwer Peter Verwer heeft geschreven op 26 september 2011 om 23:11:
Okay, is het verhaal toch anders.....Het leek zo mooi te passen!!! Dat van die bak aan Harold weet ik nog... Misschien waren die jingles toch door maarten gemaakt. Dat was ieder geval het verhaal van JP toendertijd. Ik weet dat nog voor de geest te halen... Ik heb maarten op hyves een bericht gestuurd. (Om te vragen hoe het met JP nu is, helaas nog geen antwoord gehad) Ik heb toendertijd een mrf (stuur) en een bly (eindtrap) gehad. Ook nog geprobeerd om een blx aan de praat te krijgen, maar dat lukte niet (schema verrot). Ook heb ik nog een PLL zender gebouwd maar dat zat een HF piep in die ik er niet uit kreeg. (Ik was te jong en ik wist te weinig van elek. volgde wel elek richting op school maar mijn niveau was te laag) Jaren later alsnog ingehaald die tekortkoming 😀 (datacom/telecom.) Ik heb een paar jaar geleden alle schema's en pcb's weggegooid. Toch een raar gevoel gehad... Een beetje scanner luisteren (vanwege luchtvaart) doe ik nog omdat ik werk bij de KLU. De laatste tijd kriebelt het enorm weer... of het nou multiband ontvangen is of een beetje zelf aan de band zitten. Ik doe het nu niet omdat ik te druk ben met andere hobbies maar als ik dan bij mijn kameraad in het noorden ben en ik zie zijn verzameling van "oude" prut in de kelder... dan wil ik het spul zo aan de spanning zetten.. 😀 Bijzonder is het geweest... Ga sluiten, vond het leuk om zo even weer herinneringen op te halen. Het ga je goed Pino en ik kom wel eens terug om fragmenten te luisteren... Als je nog wat wil vragen uit die tijd: Google op mijn naam en de knpv (politiehondensport) Ik ben te vinden.. lol Tabee.
Peter Verwer Peter Verwer heeft geschreven op 26 september 2011 om 01:00:
Bert, Lex had idd een stentor en speelde daar wat mee rond. Zijn stationnaam weet ik niet meer. Ik kwam daar toen ook thuis, Roy heette volgens mij zijn broer en had idd een camaro.. Onze tijd was rond 1990/1992 en JP Bervoets (broertje van maarten volgens mij) kwam met jingles die maarten volgens mij gemaakt had. (delta radio) Toen had ik aan alles schijt en volgens mij hebben wij jou naam (onbewust) overgenomen. Ik kan mij niet herinneren dat ik op de hoogte was van een eerder station met die naam. JP stelde het voor en ik was eigenaar (ik soldeerde en maakte de printplaten) van de apparatuur (samen met roy) en we zijn zonder verdere controle verder gegaan met die naam. Ach ik weet nog dat we vaak ruzie op de band hadden (berucht is het verhaal van de martin de stratenmaker die even naar mijn huis kwam...) Maar ik was een kapsoneslijer met grote bek dus ik trok mij van niemand iets aan... (ging rustig op de vuist als het moest) Vaak bij van schoor elek. gezeten en samen met andere piraten en adrie lullen over onderdelen/apparatuur. Mooie en spannende tijd en ik denk er nog wel eens met weemoed aan.... Ik heb toen in de margrietstraat ook nog een president jackson gehad met een antenne (rondstraler en 3 elements beam) die erg hoog stond (zwiepmast met steigerpijp verlengt) was iets van antenne+mast, tophoogte van 24 meter. Ojaa en een buizen kachel (1kW zetagi) Wat een foute tijd 😀 Naam: Peter Pan. We gingen ook om met een aantal jongens uit Twello die ook op de 27mc zaten; Ben Pragt, Harold Bouwmeester... Zou mij niets verbazen als de jingles toen gewoon gejat zijn... 1 jingle kan ik mij nog herinneren, misschien herken je het als jou gebruikte jingle...: Als de antenne op je dak steeds warmer wordt dan is dat simpel weg het gevolg van de ongelooflijke warme hits van delta radio.... (zoiets was het) Als JP idd die jingles heeft "geleend", voor wat het waard is: sorry. Ik heb genoten van je site, bracht weer herinneringen boven.. bedankt daarvoor!
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Het waren mijn jingles ook niet hoor. Ik noemde mijzelf wel Delta Radio, maar de 'echte' Delta Radio kwam uit Nijmegen. Daar zullen die jingles van jullie dan ook wel van zijn. Delta uit Nijmegen kon ik eerst niet ontvangen, dus wist ik ook niet van hun bestaan. Later 'ontdekten' we dat die piraten uit Nijmegen met verticale antennes zaten, toen plaatsten wij ook verticale antennes en konden we ze wel ontvangen. Toen heb ik mijzelf maar Radio Pino genoemd. Harold B. ken ik ook, aan hem heb ik ooit mijn President Lincoln verkocht. Maarten B. was inderdaad toen al goed bezig met jingles enzo. Ik gebruikte zelf geen jingles, wij waren meestal gewoon aan het duplexen op 3 meter, vaak met een bakkie erbij.
Peter Verwer Peter Verwer heeft geschreven op 24 september 2011 om 23:18:
Bert, Grappig dat ik je site tegen kwam.. Om je radiopiraatlijst Twello compleet te maken Piraat Delta Radio. Freq weet ik niet meer dacht iets van 98.5. Lokatie: Margrietstraat 4. Opgepakt 2x, laatste keer in een marathon. Hoop dat ik het nog weet: Zelfbouw zender met mrf eindtrap 0-40 watt. Spiegels op de band en geen tv meer bij de buren, maar lol gehad voor tien. En foute jingles... Vaak ruzie in Twello door kapsones, spannende tijd... had het niet willen missen... De drie gasten die samen deden in de margrietstraat waren Peter Verwer, JeanPaul Bervoets en Roy van de Bosch. De piraat die je op de JW Friso straat 10 hebt staan (google map) was wijlen Lex Aalpoel, en een kameraad van mij. Niet lang aan de band, en helaas te jong gestorven. Groeten Peter Verwer
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Hallo Peter, bedankt voor je reactie! Ik kan mij niet herinneren jullie wel eens gehoord te hebben, maar waarschijnlijk werkten jullie in de jaren '90, toen woonde ik inmiddels niet meer in Twello maar in Deventer, en was ik niet meer aktief op 3 meter. Trouwens, ik noemde mijn zender in de 80's ook Radio Delta, niet te verwarren met de 'echte' Delta Radio uit Nijmegen. En die onbekende operator, ik kon niet meer op de naam van de operator komen, maar Lex A. was het inderdaad. Ik ben er ooit wel eens thuis geweest, volgens mij om een stentor af te regelen of zoiets. Zijn broer had toen een Camaro. Mooie tijd was het zeker! Ik zal de gegevens op deze site aanpassen met jou info.
Steven Steven heeft geschreven op 15 september 2011 om 20:22:
Hallo Bert Grappig hoor, die Philips bak. Wist je dat het "E" kanaal, kanaal 40 is of wordt als je R36 verwijdert? Dat heb ik altijd onthouden!
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Vroeger wist ik alleen dat je er kan. 40 op kon ontvangen. Door Internet weet ik dat je er zonder R36 ook op kunt zenden!
Arjen Arjen heeft geschreven op 1 september 2011 om 20:21:
Hoop werk geweest deze website. Kwam er toevalig op terecht. Leuk de oude 3mtr informatie en 27mc. Heb dat ook allemaal gedan die tijd. Was leuke leerzame tijd. Groeten Arjen
Hans Hans heeft geschreven op 1 september 2011 om 00:21:
Ben eigenlijk erg benieuwd of Wim H , ...Big John Radio (BRD) Deventer nog te traceren is...; als we het over oude knakkers hebben hahahaha! (Was destijds werkend vanuit Achterhoek-Voorst). Groet, Checkpoint Charly (1973-1978)
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Had je al eens op deze pagina bij cq3meter.nl gekeken? Daar staan nog wat audio-opnames van de BRD. Het gaat om opname 481, 484 en 756. Zelf kan ik mij die zender niet herinneren, was van voor mijn tijd denk ik.
jurgen jurgen heeft geschreven op 30 augustus 2011 om 16:17:
supperrrrrrrrrr mooi groeten uit denbosch ex piraat
Edward Edward heeft geschreven op 25 april 2011 om 22:22:
Ik heb vroeger ook de Panasonic DR22/RF2200 gehad. Prachtig ding, ergens in 1980 gekocht. Ik was toen 15 jaar. Ik hoop nog steeds dat ding ergens weer op de kop te tikken, spijt als haren op m'n hoofd dat ik hem verkocht heb toen ik een jaar of 18 was. Wat een geweldige website heb je hier! Dit brengt jeugdsentiment naar boven. Ook over de geschiedenis van de 27mc, machtig mooi gedaan. Mijn complimenten, je site staat in mijn favorieten.
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Daar zou ik ook spijt van hebben. Jammer dat ze nu zulke radio's niet meer maken. Bedankt voor je reactie!
Martin Martin heeft geschreven op 12 april 2011 om 22:08:
Zoo Bert, had je de rekening van de hosting niet betaald? Je domeinnaam was weer vrij ??
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Hoi Martin, ik betaal netjes elk jaar de rekening hoor... Was de site uit de lucht ofzo?
Werner Werner heeft geschreven op 28 maart 2011 om 16:55:
Hoi Bert, Ik zie dat ik iets te weing in mijn gastenboek kijk. Er komen af en toe nog wel luisteraars bij inderdaad en dat is natuurlijk erg leuk. Ook leuk dat jij af en toe meeluistert. Werner
Werner Werner heeft geschreven op 29 december 2010 om 12:01:
Hee Bert, Ik zie net je berichtje over Radio Magnifiek. Echt geweldig die geluidsopname! Kan het me nog goed herinneren hoor. Krijg meteen weer heimwee naar die tijd als ik dat beluister. Jammer dat ik zelf niet meer opnames van die tijd bewaard heb. Fijne jaarwisseling gewenst, Werner
Herman Herman heeft geschreven op 20 december 2010 om 21:15:
Hoi, Leuk nostalgisch verhaal. Heel herkenbaar.... Heb zelf ook 3 stentors versleten. Het BF900 trapje heb ik ook met sucses gebruikt! Ik kwam vanuit brabant begin jaren 80 nog in Groningen binnen! Hele nachten duplexen, zenders bouwen, met soldeerbout op het dak gestaan, eindeloos afstemmen op een tafel radio etc. Later ook op 60 cm gewerkt en tegenwoordig zit ik nog op 35cm. Wel merk ik dat het "oude" gevoel niet meer terug komt. Ook gelicenceerd hier en op alle banden actief geweest. Hier gebruik ik trouwens ook BreakAway, Groeten, Herman. Decibel.
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Herman, bedankt voor je reactie!
Willem Biesheuvel Willem Biesheuvel heeft geschreven op 19 november 2010 om 21:15:
Met grote heimwee het 3 Meter en 11 Meter verhaal zitten lezen Ach onze Story's zijn vergelijkbaar . En het Velleman kitje kwam me heel erg bekend voor 🙂 wel op 60 cm zitten klooien je hebt iets gemist Old Man En nu op naar het eerste examentje wat dit valt reuze mee heb ik ontdekt Novice dus nog even op de 35 cm band aan het piraten en bijna net 3 meter qua qso'tjes maar met veel betere spullen en ondanks mijn leeftijd nog steeds het joch die het niet laten kan 73's Willem.
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Willem, bedankt voor je reactie. 60 en 35 cm daar hadden wij in Twello toen de apparatuur niet voor. Volgens mij zijn die banden meer van de jaren '90. Ik heb wel eens sites bezocht over piraten op 60 en 35 cm. Dat gaat er inderdaad érg professioneel aan toe! Het voordeel van de 3 meter was natuurlijk dat iedereen wel een radio met FM bezat, en dat iedereen dus kon meeluisteren.
Werner Werner heeft geschreven op 30 oktober 2010 om 22:01:
Ha die Bert! Ik zit helemaal bromvrij hahaha. Groeten Werner
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Top!
Mark Mark heeft geschreven op 30 oktober 2010 om 10:10:
Het is inderdaad Werner, zie gastenboek op www.broekhof.biz
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Ja inderdaad. Ik had zijn gastenboek nog niet gezien, maar ik heb daar zojuist een berichtje achtergelaten.
Mark Mark heeft geschreven op 20 augustus 2010 om 21:46:
Ik ga nog wel ff naar het klompenfeest, welke dag/avond weet ik nog niet. Gaat er nog iemand anders? Misschien wat afspreken????
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Ik denk dat ik zondag even ga, afhankelijk van het weer natuurlijk.
Michiel Michiel heeft geschreven op 9 augustus 2010 om 21:25:
Hallo Bert Leuk om je site weer eens te bezoeken. Site ziet er leuk uit.... Hoop dat alles goed met je gaat.. Ik volg je website nog steeds. Word er nog wel een gepiraat op de stream??? Groeten Michiel ( Kingsound).
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Hee Michiel. Alles goed aan deze kant hoor! De stream is héél af en toe nog in de lucht, meestal 's avonds na 18:00 uur. Trouwens... Zag ik weer updates op de ijsselstad web-log site? Volgens mij hadden jullie daar best veel bezoekers. De artikelen met foto's erbij waren altijd leuk om te bekijken (hint...) Groeten van Bert.
Mark Mark heeft geschreven op 2 juni 2010 om 22:50:
Hey Bert, Leuke foto's, zag nog een vakantieliefde van me langskomen! De foto's van piccolo staan er niet meer op, linkje veranderd? groet, mark.
Mark Mark heeft geschreven op 23 mei 2010 om 23:01:
Hey Bert, Heb je mijn mail nog gehad op je pa3hjh.nl mailadres? groetjes mark
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Hoi Mark, ik heb jou mail gelezen. Inderdaad vreemd (verontrustend) ik kan ook niets meer vinden...
Raymond Raymond heeft geschreven op 9 april 2010 om 22:11:
Hey bert !! alles goed ??? Kan de mp3 bestanden niet openen ! klopt dat ?? Groeten Ray
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Hee Raymond! Hier alles goed hoor. Met jou ook? De mp3's zou je gewoon moeten kunnen openen volgens mij. Ik gebruik zelf Winamp om media files af te spelen. Maar ook met Windows Media Player heb ik geen problemen. Ik zal vandaag alle links aanpassen en direct naar de mp3 laten verwijzen (in plaats van naar m3u, zoals nu het geval is).
Martin Martin heeft geschreven op 16 maart 2010 om 19:34:
Hey Bert, weer wat veranderd aan de site? Als ik een reactie wil geven bij de blogs onder mijn eigen naam, dan krijg ik de melding dat mijn naam al van een geregistreerde gebruiker is. Ja, inderdaad, dat ben ik zelf. Maar ik kan op de site niet meer aanmelden, dus ook niet kenbaar maken dat ik het ben. Niet zo handig dus....
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Je had nog wel kunnen inloggen via www.pa3hjh.nl/user. Ik heb zojuist alle accounts maar verwijderd net zo makkelijk denk ik.
Martin Martin heeft geschreven op 18 februari 2010 om 21:40:
Hee Bert, ik ben afgelopen dinsdag weer eens wezen schaatsen op natuurijs, weer in Belt-Schutsloot, net als vorig jaar. Was weer erg mooi, alleen heel zwaar mbt het ijs. Na 2,5 uur waren mijn knolletjes op. Voor een aantal foto's kijk maar op m'n site. Helaas waren de meren aan de bovenkant niet geveegd/begaanbaar, anders was ik bij Ronduite uitgekomen, dat leek me wel lachen om het eens vanaf het ijs terug te zien, maar het zat er niet in, het was afgezet. Op de terugweg ben ik binnendoor gereden, en kwam door heel veel plaatsen welke mij deden terugdenken aan onze vakanties: Zwartsluis, Hasselt, Genemuiden, Zwolle.. Ik zie ons nog zo ploeteren met de fietskar. Ook alle café's en restauranten langs de route welke wij aangedaan hebben deden mij glimlachen, erg leuk. Heb jij ook nog geschaatst recent?
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Hee Martin, Nee, ik heb niet geschaatst helaas, daar heb ik echt geen tijd voor gehad. Het is behoorlijk druk op het werk. Zelfs afgelopen zaterdag en zondag nog gewerkt. Ik heb de foto's bekeken, het ziet er i.d.d. mooi uit daar, even helemaal iets anders doen en genieten van de omgeving. Lekker hoor! Heb je nog gebiljart bij de Fanfare, of kwam je daar niet langs? Knappe print voor zo'n Soft Top besturing. Ik dacht dat het een micro-switch was met een paar relais eraan, maar dat valt dus vies tegen. Staat er ook MWS Productions op de print van die Soft Top Controller? Groeten, Bert.
Mark Mark heeft geschreven op 15 februari 2010 om 19:50:
Nee hoor, dan weet je 'alles'. Meer is niet nodig. smiley
Martin Martin heeft geschreven op 14 februari 2010 om 21:20:
Mark, voor je twitter items hoef je toch ook geen account aan te maken? Je kan alles zien op: http://twitter.com/statuses/user_timeline/57595763.rss Of krijg ik NOG meer informatie als ik mij aanmeld?
Mark Mark heeft geschreven op 12 februari 2010 om 21:15:
Nee hoor, er staan geen gokkasten bij onze snackbar. Gokken doe ik gewoon in het casino! Gisteravond naar Sara Kroos geweest, erg goed, had ik niet eens op twitter gezet. Ik zag je nog niet bij mijn followers staan, dus je hebt nog geen account aangemaakt. Jee Bert, wat heb jij er een hoop getest, bij jou geen timemanagement probleem begrijp ik? Ik zit nu een getting started te lezen van joomla, ff mijn engels ophalen Ben er allemaal nog niet uit, maar ach, ik pruts wel wat. Tips en hulp altijd welkom!! Voorkeur gaat uit naar een weblog
Bert Mulder Bert Mulder heeft geschreven op 12 februari 2010 om 00:32:
Martin, zoals gisteren beloofd zal ik MSN wat vaker aanzetten. En Mark, "ff naar de snackbar" betekent toch niet "ff gokken" toch? Of heb jij echt om 11:39 's ochtends al trek in een frikandel speciaal? Er zijn nogal wat CMS'sen, kijk maar eens op http://www.cmsmatrix.org/ Ik heb er een tijdje terug een aantal geprobeerd. Op mijn PC had ik WampServer geïnstalleerd, daar heb ik Xoops, Joomla, DotNetNuke, PHPnuke, Typo, CMS Made Simple, CMSimple, Wordpress, GuppY (die had ik hiervoor) en Plone geprobeerd. GuppY had als 'voordeel' dat je er geen mysql database voor nodig had. Mijn keuze is toen uiteindelijk op Drupal gevallen.
Martin Martin heeft geschreven op 11 februari 2010 om 19:34:
Yoh Mark, ik heb me net even geabonneerd op jouw twitterfeed, is inderdaad heel handig dat ik weet wanneer jij naar de snackbar bent, of aan het stofzuigen!
Martin Martin heeft geschreven op 11 februari 2010 om 19:25:
Ja Mark, maar twitter past niet bij mijn image.... msn bevalt me wel als alles een beetje afgeschermd staat, zonder dat de hele wereld mee kan kijken. Maar jij mag er rustig op los twitteren hoor! Bij de weg, ik gebruik Joomla als CMS, daar kun je volgens mij ook wel een blog inzetten. Heb het zelf nog niet geprobeerd, ook iets met timemanagement en capaciteit geloof ik.
Mark Mark heeft geschreven op 10 februari 2010 om 22:26:
Hé Martin, MSN is uit hoor, het is tegenwoordig allemaal Twitter. Ook ik twitter natuurlijk, je hoeft niet alleen mensen te volgen, maar je kunt ook kranten volgen met de laatste nieuwsberichten en zo. Ben vanaf vandaag de 'eigenaar' van www.broekhof.biz (via Bob, die ik trouwens via Linkedin 'tegenkwam'). Nu alleen nog eens zien een nieuwe site te bouwen, lastig want ik heb een timemanagementprobleempje. Ik denk dat ik er eerst een blog op zet. Iemand nog goeie tips voor gratis software/templates?