Menu Sluiten

Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

182 berichten.
Martin Martin heeft geschreven op 13 november 2008 om 19:01:
Ja hoor, maar ik vermoed dat volgend jaar het doosje wel leeg is... Maar dan regel ik wel weer een nieuwe doos.
Mark Mark heeft geschreven op 31 oktober 2008 om 19:23:
nou, een lekker sigaartje op zijn tijd sla ik niet af! En nu is het WEEKEND en ga ik in de brasserie hier op het werk ff wat drinken!! tot morgen.
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Ja hoor, ik heb die 5 Euro gokverlies al verwerkt! En, heb je nog wel sigaren overgehouden voor volgend jaar?
Mark Mark heeft geschreven op 27 oktober 2008 om 21:22:
Nog maar een paar dagen. Ik hoop ook maar dat we het droog houden anders worden de sigaren zo nat......
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Jongens, stop toch eens met roken... 🙁
Martin Martin heeft geschreven op 27 oktober 2008 om 19:21:
Het is bijna zover, ik krijg er steeds meer zin in... Ik hoop dat we het een beetje droog houden, anders fietst het zo rot. Tot zaterdag!
Martin Martin heeft geschreven op 30 september 2008 om 18:59:
Een sigaar met LED verlichting.. Maar Mark, sinds wanneer doe jij geen dingen die niet mogen? Als er iemand illegaal bezig is (of was?) dan ben jij het wel!
Mark Mark heeft geschreven op 29 september 2008 om 17:59:
Hey Martin, ik neem mijn sigaren ook mee, maar je weet toch wel dat je niet meer mag roken in café's...
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Heb je nog geen electronische sigaar dan?
Martin Martin heeft geschreven op 23 september 2008 om 21:17:
Ha Bert, Niet stiekum de indexpagina weghalen, dan kan ik je niet meer bereiken. Maar ik heb hem weer gevonden hoor! Groetjes, en tot 1 november! Sigaren mee hé!!
Mark Mark heeft geschreven op 12 september 2008 om 19:15:
Check www.broekhof.web-log.nl voor meer info over de nieuwe disco Action en Twellose zendamateur reunie!!!!
Martin Martin heeft geschreven op 9 september 2008 om 20:30:
Hoi Bert, ik heb zojuist nog het FRM schema van onze oscillator naar je gemaild op je hotmail account. Misschien leuk om het op de site te zetten?
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Het schema stond reeds op de site, maar nog niet het originele artikel uit de FRM. Het artikel in het menu Historie - Zelfbouw heb ik aangepast. Ikzelf ben al mijn FRM's kwijtgeraakt in de afgelopen jaren, maar bij Van Bracht kun je ze allemaal downloaden om nog een keertje te lezen!
Martin Martin heeft geschreven op 2 september 2008 om 19:01:
Gelukkig hebben we de foto's nog.... Ik had het even opgezocht, ik ben inmiddels ook de 33 gepasseerd, dan onthoudt je niet alles meer.. Wij zijn dit jaar in Duitsland geweest, hebben mooi weer gehad zonder veel regen. Veel gedaan, gezien en gegeten haha. Verder nog twee dagen erachteraan geplakt in Zwitserland, was ook erg leuk. Groetjes, Martin
Martin Martin heeft geschreven op 27 augustus 2008 om 19:12:
Ha die Bert, dus toch maar weer terug naar good old Perpigan... Dit keer ook een surfplank meegenomen? Nog bij camping 'La Tourre' langs geweest?
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Nee, niet gesurft dit seizoen. Dat jij nog weet hoe die camping heette... was ik alweer vergeten. Dat het Port Barcares was weet ik uiteraard nog wel. Ook dat jij tweetalig aan die Franse ober vroeg: Can we abrechnen hahahaha! Maar hij snapte wel wat je bedoelde.
Mark Mark heeft geschreven op 16 augustus 2008 om 19:09:
Ha die Bert, Leuke artikelen heb je op de site gezet over het surfen en over de geschiedenis van Disco Action! Was weer leuk om te lezen. Ach ja, die goeie ouwe tijd. Maar volgens mij gingen we nooit op zondagochtend het zootje opruimen, maar was dat altijd zondagmiddag (en bleven we meestal de hele middag hangen daar). Volgens mij ben ik ietjes eerder als jou gestopt daar met Disco Action en de singeltjes haalde ik ook vaak in Arnhem, want daar had je ze voor hfl. 5,00 terwijl ze bij de Buyzer hfl 6,50 kostten. Ik begreep (door je kaartje) dat je inmiddels met de hele familie op vakanite bent geweest? Had je de caravan ook nog mee? Wij zijn net terug van 14 dagen in een huisje in nederland (Arcen) , en wat dachtje: we hebben nog mooi weer gehad ook!
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Dank voor je bericht. En nee, wij hadden de caravan niet bij ons... Gelukkig dat je goed weer had in Nederland, want het was (vooral in het begin) niet zo'n beste zomer eigenlijk. Wij hadden ook erg goed weer. Lekker warm, en elke dag zwemmen in het privé zwembad of in de jacuzzi. We zaten zo'n 100 km boven Perpignan, dus dan weet je ongeveer hoe ver het was.
Michiel Michiel heeft geschreven op 28 juli 2008 om 21:08:
Hallo Bert De nieuwe opzet is ontzettend leuk geworden zeg! Heb vanmiddag de hele site bekeken. Leuk al die verhalen (die van LOV vond ik erggug grappig) alsmede "lachen" Ik hoor of zie je weinig op msn of internetradio.... ligt dat aan mij??? Heb hier een nieuwe pc (net nieuw) dus moet nog een hoop uitzoeken. Internetradio ff niet... hartelijke groeten uit Diepenveen Michiel
Martin Martin heeft geschreven op 1 juli 2008 om 19:58:
Ha Pino! Bij de afdeling Disco Action is te lezen: Later hebben we nog een nieuw demontable meubel gebouwd. Demontabel om ook elders met behulp van een trekker met aanhanger de hele handel neer te kunnen zetten. Dit hebben we twee keer gedaan: Tijdens de Twellose Klompenweek in 1988 stonden we tegenover Smit en de Rabobank, naast de bushalte die daar toen nog was, en een keer voor een schoolfeest bij de LAS in Twello. Daar zijn onze nieuwe boxen opgeblazen. Daar moet nog minstens een derde keer bij, ik ben ooit eens samen met onze eerwaarde Piet Schenkel naar een bruiloft in een zaaltje ergens in Deventer geweest om daar de muziek te verzorgen.... Was wel lachen, maar we hadden de ballen verstand van 'dansmuziek' . Maar gelukkig had ons publiek dat ook niet, die hadden de grootste lol! Volgens mij heb jij ons toen nog gebracht met de Compumobiel Ducato. Grtz, Martin
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Hoi Mark, Martin, Harry, en Peter, bedankt voor het achterlaten van een berichtje op deze site. Martin bedankt voor jou opmerking, het artikel is inmiddels aangepast. Ik kan mij niets herinneren van zo'n bruiloft, waarschijnlijk was ik daar niet bij. Tot wanneer heeft Disco Action eingelijk bestaan? Weet jij het nog? Of Mark misschien? Wat ik mij wel kan herinneren is de mededeling "Willen de heren surfplankvervoerders achter elkaar gaan fietsen" maar dat is weer een ander onderwerp hahaha!
DeventerPiraat DeventerPiraat heeft geschreven op 16 juni 2008 om 19:04:
Wat een leuke site, prachtig om het verleden in te kunnen duiken. Ik luisterde en luister nog steeds veel naar de Middengolfpiraten. De Ster van Rio was een hele bekende MG-er uit Twello. Kwam hier in Deventer uiteraard knalhard binnen. Groeten, Harry.
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Die heb ik wel eens gehoord ja, dat klopt.
Peter Peter heeft geschreven op 28 mei 2008 om 12:42:
Zitten er nu nog etherpiraten in Twello trouwens? Is er iemand die mij dat kan vertellen?
Folkert Folkert heeft geschreven op 14 december 2007 om 17:01:
Hey Bert, ik heb even een postje gewijd aan je Zenders map: http://www.alszodanig.nl/archives/2007/12/11/590/
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Leuk Folkert, bedankt! Ik zag dat ik jou site nog niet bij mijn 'links' had staan, dus die heb ik snel toegevoegd!
Albert Albert heeft geschreven op 5 november 2007 om 18:58:
Leuke site. Heel veel dingen kwamen mij bekend voor. Ben ook zo begonnen met de hobby. En....de wekker met de tikgeluiden.... Leuk dat ik die weer eens kon horen! Groet, PE1KDB
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Ja, die wekker was vaak te horen. Het leukste was wanneer de bewoners weer thuis kwamen, je hoorde van alles!
Rene Rene heeft geschreven op 16 september 2007 om 12:21:
Zeer leuke site. Met verhalen die mij aan mijn jeugd doen denken. Thanks... Rene 19SL121
Jan Jan heeft geschreven op 22 juli 2007 om 18:55:
Hoi Bert, Via google kwam ik terecht op jouw site. (Mijn naam staat erop vermeld) Hoe gaat het met jou? Ik woon sinds kort trouwens weer in Deventer... Vond het wel frapant om jouw naam te zien en dacht, ik laat even wat van me horen. Groet, Jan Kappers
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Jan, dat is lang geleden! Hier is alles goed hoor. Nadat ik 25 jaar ofzo in Twello gewoond heb zijn wij begin jaren 90 in Deventer gaan wonen op de Zandweert. Daarna zijn we eind jaren 90 naar Doetinchem verhuisd. Groeten van Bert.
Juul Juul heeft geschreven op 14 juli 2007 om 18:53:
Erg leuke website! Mooie beschrijvingen over je activiteiten. Groet, Juul - PE0GJG
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Bedankt voor je bericht. Ikzelf heb regelmatig http://www.norderney.nl bezocht. Het meeste was 'voor mijn tijd', maar ik kan mij nog wel de laatste uitzending in 1974 herinneren! Ik was toen 8 jaar.
Patrick Patrick heeft geschreven op 6 juni 2007 om 10:43:
Hoi Bert, Leuke site, erg herkenbaar allemaal, kwam er zelfs nog foto's tegen van mijn oude studio in de rubriek 60cm. Grt, Patrick.
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Patrick, dan ken je Ramon (de Funfire) zeker ook wel, daar heb ik op 3 meter wel eens een verbinding mee gehad. 60cm was 'te hoog' voor mij. Bert.
Martin Martin heeft geschreven op 7 mei 2007 om 21:00:
Het is werkelijk megaformatastisch mooi geworden... Ik ben er stil van (daarom hoor je me niet)
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Ik zie dat jij ook aardig aan het sleutelen bent geweest aan http://www.smallegoor.nl. Ziet er goed uit! Groeten van Bert.
Bram Bram heeft geschreven op 14 april 2007 om 18:45:
Inderdaad schitterende site. Ben onder de indruk.
Nienke Nienke heeft geschreven op 14 april 2007 om 16:43:
Inderdaad, heel mooi.
Bert Mulder Bert Mulder heeft geschreven op 2 april 2007 om 07:41:
Wat een SCHITTERENDE site is dit!
Hans Hans heeft geschreven op 14 februari 2007 om 21:07:
hans 14-02-06 21:07:47 Hallo bert, Luiteren kan ook erg leuk zijn. Ben momenteel ook niet meer zo aktief. Was meer aktief met amateur tv (PI6ATV). Ben daar de oprichter van. Tv is mijn lust en mijn leven.Bedankt voor je reactie en de muziek is toppie. Oude tijden herleven weer. Ken jij nog satelitte action. Ze zijn begonnen in Amsterdam en daarna in Utrecht. In Utrecht was ik de zender leverancier hahaha. Groeten, Hans
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
TV's, daar heb ik er wel veel van gesloopt. Ik herinner mij wél de zomers in de jaren 80 wanneer je vooral 's ochtends onbekende testbeelden kon ontvangen op de VHF. Satellite Action valt in de categorie Unique, Octaaf en Counterpoint? De naam ken ik, maar ik heb het station zelf nooit ontvangen. Bert.
Paul van Druten Paul van Druten heeft geschreven op 18 januari 2007 om 10:09:
Hé Bert, Leuke site... Zo kom je nog eens wat te weten, ouwe piraat!
Bert Mulder Bert Mulder heeft geschreven op 30 december 2006 om 18:44:
In de Elektuur van januari 2007 staat een project voor een stereo FM-meetzender...! http://www.elektuur.nl/default.aspx?tabid=27&art=91007930
Folkert Folkert heeft geschreven op 24 december 2006 om 11:11:
Bert prettige kerstdagen en knal uiteinde. @Martin als je met drupal vastloopt gil dan even.
Beheerdersantwoord van: Bert Mulder
Bedank Folkert, ook de beste wensen die kant op! (En verder aan iedereen die dit leest) Het probleem is dat die CMS-sen zélf files (bv. foto's) uploaden en mappen aanmaken. Apache wordt daar dan de owner van... Ikzelf kan dan niets met die files beginnen omdat ik niet de owner ben. Safe-mode staat 'aan' bij mijn provider. Ben nu toch Joomla 1.5 aan het proberen, daar zit een FTP appl. in.