Gastenboek


cees

graag wil ik weten hoe mijn philips d2999 02 van 26.100 naar 29.999 kan maken .ik had er wel iets over gehoord , maar hoe het te doen. alvast bedankt.

Je moet ergens een printbaantje doorkrassen. Ik zoek het even op.

e: Jij hebt dus de /02 versie, die had ik ook. De printbaan van de microprocessor pin 38 naar massa moet je doorkrassen om het bereik te vergroten naar 29.999 kHz. Ik kan er geen foto meer maken want ik heb mijn D2999 een tijd geleden verkocht.


Harrie

Lekkere muziek!

Kom hier via Cor van der Laak verzeild; aangename verrassing.

Gezond en tevreden 2018, groet uit Arnhem.

Oh, Cor met zijn licentie bedoel je zeker!


Martin Smallegoor

Hallo Bert,
alweer een erg bewogen jaar bijna voorbij. Ik wens jou en je gezin hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 toe.
Laten we hopen dat het een leuk jaar gaat worden zonder onverwachte tegenslagen.

Groeten, Martin

Hoi Martin,
Dank voor je bericht, en wij wensen jullie niet minder toe!
Gr, Bert & familie.


Jack Schuurman

Hallo Bert leuke site en erg interessant 73 Jack PA9RF

Dank voor je reactie. Vroeger ook flink actief geweest op 11 meter zie ik. 1955+13, dat was in de illegale tijd dus. En net op tijd legaal geworden zodat je niet mee hoefde te tokkelen op de bak haha!


Werner

Hallo Bert,
Heb ook een nieuwe website, omdat ik bericht kreeg dat de oude eind maart 2018 offline zou gaan. Mijn nieuwe site is te vinden op het volgende webadres: http://radiopowerplay.jouwweb.nl/
Groet,
Werner

Hoi Werner, ik zal dadelijk eens kijken, en natuurlijk ook de Links pagina aanpassen!


FW

Een erg leuke site, ik heb ervan genoten (en kom er ongetwijfeld nog terug)!
Erg herkenbaar allemaal ook; ben zelf ook eind jaren '70 begonnen met knutselen en de etherpiraterij op 3 meter. Daarna de 27Mc, de C-machtiging en toen de morse erbij voor A. En nu.... weinig meer, behalve dat er nog erg veel 'knutselprut' in de schuur staat: af en toe nog leuk voor de lange winteravonden en wellicht straks weer, na m'n pensioen ;-)

Dank voor je reactie! En over het pensioen... ik weet niet hoe het met jou zit maar ik heb nog minstens een jaar of 17 te gaan...


Worldwave Radio

Groeten van het golden oldie station Worldwave Radio!

http://www.worldwave.net


Ferdinand Standaert

Hey,erg leuk om je ervaringen en experimenten te lezen en zoooo herkenbaar allemaal,zelfs hier in Belgie,vroeger ook speciaal naar Meek-it in Den Haag of Asian-Electronics in Amsterdam gereden ,honderden km +uren onderweg voor wat printjes,want hier bij ons was niks te krijgen ,een Stentor of Jostykit HF65 kenden ze hier helaas ook niet in de winkel ,nadien vele cb-bakjes omgebouwd of gerepareerd enz.Heb 90 procent meegemaakt wat jij ervaren hebt ...Nu sedert 1982 ben ik radiozendamateur(ik wordt binnenkort 55j. we worden oud :-( ,beroepshalve ben ik al 11 jaar telecom-verkoper na voorheen 21 jaar electrotechnicus te zijn geweest ,eens gebeten door het radiovirus draag je dat je hele verdere leven mee zeg ik altijd,het zit in je genen ...Nog veel plezier met de hobby en zorg ervoor dat je het 'frequent' blijft doen he !73's van ON4LBC Ferdinand Standaert-Assenede (Belgie).

Dank voor je reactie Ferdinand! Hier in NL lagen de meetzenders en Stentors gewoon in de etalage. Voor ƒ15,- had je al een zender met een enkele 2n2219 en voor ƒ25,- had je er een met 2x de 2n2219 in balans. Een Stentor kostte ƒ55,-.


Remco PD3RPO

Hoi
Ik lig dubbel bij het lezen van je tips en trics.
Zoooo herkenbaar.
Mooie site geweldig.

Mooie tijden waren het, dank voor je bericht!


Zendpiraten.com

Mooie website!

Tnx.

Pagina's