Menu Sluiten

Privacyverklaring

De uitgever (Bert Mulder, de PA3HJH) van deze website is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. De persoonsgegevens die verwerkt kunnen worden zijn: Naam, e-mailadres, website URL, IP adres, overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt en gegevens over je activiteiten op deze website.

De uitgever verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: Het verzenden van een nieuwsbrief, contact met je opnemen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren, je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken en je gedrag op deze website te kunnen analyseren om daarmee de website te verbeteren en beter af te stemmen op jouw voorkeuren.

De uitgever bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.

De uitgever verstrekt jouw persoonsgegevens uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Als je deze site bezoekt worden er een aantal cookies geplaatst. Bij jouw eerste bezoek aan deze website heeft de uitgever je al geïnformeerd over deze cookies en heeft de uitgever je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. De volgende cookies worden geplaatst: Sessie cookies welke vervallen zodra je deze site weer verlaat. Dit zijn functionele cookie waar geen toestemming voor vereist is en cookies van Google Analytics voor het bijhouden van bezoekersstatistieken van deze site. De cookie instellingen van Google Analytics zijn aangepast conform deze richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens waardoor expliciete toestemming niet nodig is.

De uitgever neemt webhosting- en e-maildiensten af van Antagonist. Antagonist verwerkt persoonsgegevens namens mij en gebruikt deze gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten, dit zijn echter geen persoonsgegevens. Antagonist heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van jouw persoonsgegevens te voorkomen. Antagonist is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. De algemene voorwaarden van de webhost en de relatie tussen mij en de webhost met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kun je hier bekijken.