Menu Sluiten

Blog

Raad je plaatje foto 01

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van Raad je Plaatje. Zoals je ziet ga ik het iets anders aanpakken dan de vorige editie, ik zie wel of het wat wordt. Om te beginnen deze eenvoudige opgave, hoe moeilijk kan het zijn. De vraag die erbij hoort: Vanaf welke straat of weg is deze foto gemaakt? Succes!

2 reacties

 1. Mark

  Ha die Bert, komt goed uit dat je het stokje ff over neemt met ‘raad je plaatje’. Ben een beetje druk, heb er een nieuwe sector bijgekregen hier, in 1e instantie tijdelijk omdat het hoofd daar weg is. Dus vandaar dat het soms wat lang duurde met ‘raad je plaatje’. Daar komt nog bij dat jullie zo’n beetje elk fragment binnen een dag raden……
  Maar het antwoord op deze ‘Raad je Plaatje’ is volgens mij niet zo moeilijk: Het is een foto van de Dorpstraat, gemaakt vanaf de H.W. Iordensweg (ter hoogte van het voormalig? Politiebureau) in het altijd pittoreske Twello.
  Hopelijk heb je veel foto’s gemaakt…….

  • Bert Mulder

   GOED GOED GOED! Maar deze was ook niet moeilijk.

   Het was niet mijn bedoeling om jou Raad je Plaatje over te nemen hoor, maar als ik jou kan ondersteunen door het stokje weer over te nemen dan doe ik dat. Raak niet overspannen en geniet van het mooie weer!

Reacties zijn gesloten.