Menu Sluiten

Reünie

Uitnodiging reünie in 2006

Uitnodiging reünie in 2008

Uitnodiging reünie 2013

Op een zaterdagavond in oktober 2006 en november 2008 hebben we een reünie gehouden voor ex-piraten uit Twello en omstreken en ex-medewerkers van Disco Action, ook bekend als gebouw Pniël. Het waren zeker geslaagde avonden, zoals je op de foto’s kunt zien.

Het bier en ook andere drank vloeide rijkelijk, de sigaren rookten best, en oude verhalen van vroeger werden weer eens opgehaald. Tijdens die avond was iedereen het wel eens: Dit zouden we vaker moeten doen. Er werd al geopperd om het elke week te doen, maar dat wordt toch een beetje te vaak. Het is inmiddels weer ruim vier jaar geleden en naar ons idee wordt het nu weer hoog tijd om een gezellig avondje te plannen. We hebben even zitten dubben over de locatie maar hebben besloten dat zo’n happening eigenlijk toch weer in Twello moet plaatsvinden, omdat dit het dorp was waar het zich allemaal afspeelde. Dit is wederom geen officiële reünie, maar gewoon een gezellige avond met wie komt opdagen in de kroeg. De consumpties zijn dan ook weer voor eigen rekening. Dus: Wie komt er gezellig wat drinken op een terrasje in Twello? Voorkeur voor een datum? Voorkeur voor een lokatie? Laat dan op Mark’s blog of op Facebook even een reactie achter.

Laten we zaterdag 18 mei 2013 om 19:30 uur afspreken voor de Waardige Waard in Twello, we zien wel waar we daarna naar toe gaan!

Voor de reünie van 2013 is een prijsvraag uitgeschreven. Daarbij kun je natuurlijk een prijs winnen! De vragen zijn etherpiraat- en Twello gerelateerd, dus voor de meeste reünisten zal het beantwoorden van de vragen niet zo’n probleem zijn. De prijsuitreiking zal op de reünie plaatsvinden. Graaf diep in je geheugen en doe mee! Wat je kunt winnen is een FM zender, uitgevoerd met een electret microfoon en varicap afstemming via instelpotmeter. Frequentiebereik ca. 95-102MHz. De hoofdprijs is een gebouwd en getest exemplaar, de troostprijs is een bouwpakket. Zoek alvast een 9 Volt batterijtje op, download hieronder de opgaven, vul in en neem mee naar de reünie.

ps: Zorg dat je de hoofdprijs wint en niet de troostprijs, want ik heb nu twee exemplaren gebouwd en bij allebei ontbrak er een condensator.

7-5-2013